SN gruppen v/Næstby Trevare AS, Solhaug AS og Bygg gros AS er fornøyd etter signering av avtale. Fv. Anita Tallaksen, Rune Næstby, Dag Runar Båtvik, Ken Henry Solhaug, Willy Sørum, Stig angel Benjaminsen, Tor Torgvær og Benn Asgeir Båtvik.

Fire nye forhandlere til Norgeshus

Norgeshus har fått en god start på 2017 med fire nye forhandlere i strategiske områder.

I januar ble det signert tre forhandleravtaler i Nordland. Det vil gi Norgeshus et betydelig løft i det nordnorske markedet, skriver Norgeshus i en pressemelding.

Næstby Trevare i Mosjøen, Solhaug på Halsa og Bygg-Gros i Brønnøysund er de tre nye forhandlerne, som alle er en del av SN-gruppen. De siste årene har de tre selskapene årlig omsatt for i overkant av 200 millioner og bygger cirka 50 boliger per år.

-De tre aktørene dekker et stort område i Nordland, og bidrar til at vi nå har tettet mange områder hvor vi har manglet forhandlere i mange år, sier markedsdirektør i Norgeshus Benn Asgeir Båtvik.

-Vi er allerede i gang med de første prosjektene og vi har stor tro på samarbeidet. Vi kommer nok til å skape mange spennende og gode boligprosjekter i tiden som kommer, fortsetter Båtvik.

Solhaug har også tidligere vært en del av Norgeshus, og vender i så måte tilbake igjen.

– Vi i Solhaug ser med stor glede og optimisme på å bli Norgeshus forhandler igjen.

Etter å ha vært tilsluttet en annen kjede i mange så ser vi at sammen med Norgeshus vil vi kunne bli en mere komplett boligleverandør, både for selvbyggere og i prosjektmarkedet, sier Ken Solhaug i Solhaug AS.

I tillegg til de tre nevnte i nord, har Norgeshus også inngått forhandleravtale med Kyst-Bygg AS i Lysøysundet på Fosen. Kyst-Bygg har 8-10 ansatte, som primært har drevet med bygging av boliger og hytter, samt gjort en del oppdrag innen rehabilitering, oppgradering og tilbygg. For Norgeshus skal Kyst-Bygg dekke området Bjugn og Ørland kommuner, melder Norgeshus.

-Med utbyggingen av ny kampflybase i tankene har det vært strategisk viktig for oss å styrke vår tilstedeværelse på Fosen, sier Benn Asgeir Båtvik.

-Vi anser halvøya som et vekstområde med stort potensiale, og med Kyst-Bygg som lokal forhandler har vi fått en viktig brikke på plass, avslutter han.