Siri Røst

Experis vant Statnett-kontrakt

Konsulentselskapet Experis har som en av tre tilbydere vunnet rammeavtale med Statnett som kompetanseleverandør på høyspent strømoverføring. 

Rammeavtalen omfatter ett av seks fagområder innen innleie av fagressurser til "stasjoner".

­– Vi jobber allerede med andre kunder innenfor energi-sektoren. Med Statnett får vi nå også et stabilt fotfeste innenfor elkraft og infrastruktur. Det skal bli utrolig spennende å styrke oss i dette markedet, sier tilbudsansvarlig hos Experis, Siri Røst i en pressemelding.

Experis, som tidligere har vært tungt inne som konsulent- og rekrutteringsselskap innenfor olje og gass, beskriver rammeavtalen med Statnett som en spennende mulighet for å bidra til omstilling.

– Statnett er en veldig interessant kunde i en bransje i en helt annen syklus enn olje og gass. Kompetanse innen høyspent elkraft er fagspesifikk. Dette er derfor en kunde hvor det vil være mange muligheter for å overføre kompetanse fra oljebransjen, sier Røst.

Rammeavtalen er på to år, med opsjon på 1 + 1 år.

– Fra 1.september er vi i gang og kommer til å levere løpende, etter Statnetts behov. Vi vil forhåpentligvis ha mange spennende muligheter å tilby våre medarbeidere med relevant bakgrunn og med ønske om å bevege seg til energibransjen fra for eksempel olje og gass, avslutter Røst