– Med vår erfaring fra Mal Proff, det ledende proffkonseptet for maleren og gulvleggeren, og Michael Christensen, Anders Pettersen og Kim Wangen sin erfaring fra bransjen skal vi sammen bygge det ledende proffkonseptet for mur, fasade og tak markedet, sier CEO Nils Sund i Malorama.

Etablerer fellessatsingen Mur & Tak Proff

Malorama, Scantools og Taksenteret Oslo går nå sammen om å etablere et nytt proffkonsept innen mur-, tak- og fasadeprodukter.

Etableringen skjer ved at Taksenteret Oslo AS og Scantools AS fusjonerer, hvorpå Malorama kjøper seg inn med 55 prosent i det fusjonerte selskapet, Mur & TakProff AS. Dagens eiere av Taksenteret Oslo AS, Anders Pettersen og Kim Wangen, og eier av Scantools AS, Michael Christensen, vil eie 15 prosent hver.

– Et proffkonsept som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling og logistikk har lenge vært et ønske blant initiativtagerne Anders Pettersen, Kim Wangen og Michael Christensen, etter til sammen nesten 60 års erfaring i bransjen, heter det i en pressemelding.

Malorama er et stort salgs- og distribusjonsselskap innenfor maling og gulv, med tilbehør.

– Murbransjen har aldri tidligere hatt et proffkonsept som kan dekke alle deres behov for materialleveranser. Vi ønsker å dekke behovet for en leverandør som kan tilfredsstille bransjens krav til produktsammensetning, kunnskapsformidling, logistikk og samarbeid ved å tilby alt til mur, fasader og tak, den femte fasaden, sier daglig leder i Mur& TakProff, Anders Pettersen, i meldingen.

– Med vår erfaring fra Mal Proff, det ledende proffkonseptet for maleren og gulvleggeren, og Michael Christensen, Anders Pettersen og Kim Wangen sin erfaring fra bransjen skal vi sammen bygge det ledende proffkonseptet for mur, fasade og tak markedet, påpeker CEO Nils Sund i Malorama.

Mur & Tak Proff åpner sin første proffbutikk i Scantools sine lokaler i Grorudveien 55 i Oslo etter nyttår.