Elementsør passerer i år 100 millioner kroner i omsetning. Foto: Elementsør

Elementsør passerer i år 100 millioner kroner i omsetning. Foto: Elementsør

Elementsør fortsetter satsingen

Betongelementprodusenten Elementsør AS i Søgne vil i 2021 passere 100 millioner krone ri omsetning, og varsler at 2022 ser lovende ut.

Foto: Elementsør

Foto: Elementsør

Selskapet hadde ved oppstarten i desember 2017 et mål om å nå 100 millioner kroner i omsetning og 50 ansatte i løpet av 2021.

– Når 2021 nå snart er ved veis ende, kan vi oppsummere med en omsetning som havner mellom 100-110 millioner kroner, et resultat som havner på mellom fem og seks prosent, nærmere 65 ansatte, et salgstall på 130 millioner kroner og en ordrereserve på nesten 77 millioner kroner, sier daglig Leder Christian Berthelsen i Elementsør i en pressemelding.

Han sier på at de har opplevd en sterk vekst i et byggmarked som fortsatt en brennhett.

Berthelsen peker på at de har satset på en rekke miljøtiltak i produksjonen, og at produktene er etterspurt over hele landet. De har etablert seg som spesialist innen segmentene trapp, spiraltrapp, svingtrapper og balkong og dermed blitt en underleverandør til mange betongelementprodusenter.

– 2022 ser meget lyst og budsjetterer med fortsatt vekst, høye salgstall og utvidelse av produksjonsfasilitetene på Lohnelier i Søgne, sier Berthelsen.

Elementsør er for øvrig nominert til utmerkelsen «Årets Betongelementfabrikk 2021».