Rune Dyb og Johny Jensen i Dyb & Jensen Bygg kunne ta imot prisen for Årets Byggmann 2014. Foto: James Attwood, Byggmann

Dyb & Jensen Bygg ble Årets Byggmann

Dyb & Jensen Bygg gikk til topps i kåringen da Byggmann Gruppen kom sammen for sin årlige bransjesamling og prisutdeling sist helg.

Det skriver Byggmann i en pressemelding denne uken.

Etter to dager med medlemsmøte, faglig innhold og leverandørmesse denne helgen, var det i underkant av 200 representanter fra Byggmann-bedrifter i hele landet som var samlet til festmiddag lørdag kveld.

– Det er viktig med faglig påfyll og medlemsdialog, men vi skal også ha litt moro når vi samles slik, sier administrerende direktør i Byggmann, Geir Brigt Hoff i pressemeldingen.

Festmiddagen var også arena for utdelingen av Byggmann Gruppens priser.

Årets Byggmann 2014 ble Dyb & Jensen Bygg fra Nittedal kommune i Akershus.

I begrunnelsen for kåringen sa Geir Brigt Hoff at «prisen Årets Byggmann i år går til et medlem som i en årrekke har vært en stabil leverandør av Byggmannhus, og som bevisst og målrettet har jobbet seg opp til å bli en seriøs aktør i sitt område, både gjennom solid entreprenørskap og gode resultater. De har høy kompetanse både faglig og forretningsmessig, og har bidratt positivt til kjedens utvikling».

– Bedriftens lojalitet til kjeden er meget høy, og de har alltid deltatt aktivt på kjedens samlinger og arrangementer, og kommer jevnlig med konstruktive innspill til kjedeadministrasjonen. Årets vinner er en meget god ambassadør for Byggmann, og er et medlem vi er stolte av å ha i kjeden, avsluttet Hoff.

Årets leverandør 2014 ble i år tildelt Nordic Waterproofing, og prisen for Årets Nykommer gikk til Brødr. Honningdal fra Vestnes i Møre og Romsdal.