Illustrasjonsfoto.

Illustrasjonsfoto.

Disse to rådgiverne fikk signal-avtale med Bane Nor

Norconsult og Rambøll er tildelt rammeavtale på levering av signalrådgivning til Bane Nor. Norconsult er rangert som nummer én.

– Bane Nor har inngått en rammeavtale med rådgivermarkedet for signalprosjektering for å være i stand til å møte det økte behovet vi ser komme innen signalkompetanse i årene fremover, sier Arild Nelvik, avdelingsleder for avdeling leveranser- signal i Bane Nor i en pressemelding.

Rammeavtalen er inngått med Norconsult og Rambøll. Norconsult er rangert som nummer én. Det betyr at de vil være den som først mottar forespørsel om bistand. Kan ikke leverandør nummer én levere, vil forespørselen rettes til leverandør nummer to.

– Dette er en veldig viktig rammeavtale for oss, og en sterk anerkjennelse av vår kompetanse innen signal- og sikringsanlegg. Vi ser frem til å levere gode rådgivningstjenester til Bane Nor, og til et tett samarbeid våre Norconsult-kollegaer som jobber innen samme fagområde i Sverige i tillegg til samarbeidspartnere i Norge, sier Anja Andreassen, gruppeleder Bane signal i Norconsult i meldingen.

Rammeavtalen gjelder innleie av rådgiverkompetanse på signalressurser, og omfatter både oppdrag som krever signalressurser, og mer generell innleie av signalressurser. Avtalen har en varighet på fire år, med opsjon på forlengelse på to + to år.