Foto: MesterhusFoto: MesterhusFoto: MesterhusFoto: Mesterhus

Disse sikret seg priser på jubileumskonferansen til Mesterhus

I helgen samlet Mesterhus 500 deltakere til jubileumskonferanse i København, hvor det blant annet ble delt ut flere priser.

88 medlemsbedrifter, ledsagere, leverandører og kolleger fra Mestergruppen var med på å feire Mesterhus sitt 50-årsjubileum.

– Det ble en fantastisk feiring. Takk til alle som var med og bidro til en strålende jubileumshelg og en stor gratulasjon til årets velfortjente prisvinnere, sier kjededirektør Karl Arne Jespersen i en melding til Byggeindustrien.

Årets Mesterhusbedrift ble Mester Bygg AS fra Namsos
Mester Bygg AS fra ble kåret til årets Mesterhusbedrift. I begrunnelsen står blant annet:
«Mester Bygg representerer Mesterhus på en forbilledlig måte i sitt lokalmarked. Bedriften har et meget godt omdømme og et solid økonomisk fundament. Dette er en bedrift som hver eneste dag jobber for at «Det blir som avtalt» og at kundeopplevelsen skal være den beste. De er innovative, har godt humør og utfordrer kjedekontoret. Og ikke minst er Mester Bygg det man virkelig kan kalle en hjørnesteinsbedrift i sitt lokalmiljø.»

Foto: Mesterhus
Foto: Mesterhus

Årets markedsfører ble Sandøy Byggservice
Sandøy Byggservice hentet hjem prisen årets markedsfører. I begrunnelsen heter det blant annet: «Det er en bedrift som fremstår helhetlig og solid i alle kontaktflater; på nettsider, i sosiale medier, med profilerte biler og byggeplassen og ikke minst gjennom sine dyktige ansatte.»

Øvrige prisvinnere:
Årets selger prosjekt: Jørn-Erik Ruud, Mesterbygg Moss AS
Årets selger EAT: Roger Henriksen, Mesterhus Oslo AS
Årets tømrer: Arne Henning Morønning, Håndverksbygg AS
Årets lærling: Magnus Fimland Hovland, Byggmester Stølsvik AS
Beste kundetilfredshet: Engevik & Tislevoll AS
Årets leverandør: NorDan AS