Dahl Bygg til topps i Systemhus

Det var Dahl-Bygg fra Fauske i Nordland som stakk av med den gjeveste prisen som Årets Systemhusforhandler.

Kåringen skjedde i storstilte omgivelser da Mestergruppen avholdt festmiddag med over 700 gjester på sin nye felles årskonferanse, som for første gang ble avholdt i Trondheim.

Den forholdsvis lille bedriften har over år hatt en pen vekst med gode resultater, og har siden starten i 2006 hatt positive driftsresultater

– Vinneren har oppnådd gode resultater gjennom å benytte Systemhuskonseptet. Her har man hatt oppmerksomheten rettet mot salg og god kundebehandling samt høy kvalitet, sa kjedesjef Trond Lie da han delte ut prisen samtidig som han opplyste at Fauske-bedriften i år gikk til topps i kjeden etter å ha vært vinnerkandidat i mange år.

Ny pris

Ny av året i Systemhus er prisen Årets markedsfører. Her var det Straume Mesterbygg som gikk av med seieren.

Vinnerbedriften blir berømmet for sin høye aktivitet i sitt lokale marked. Her står de for god kundeoppfølging samtidig som de er aktive på sosiale medier.

Bedriften håndterer markedet vest i Bergen og på øyene utenfor byen. Vinneren har vært medlem av kjeden siden 2003, og ble i 2010 kårets til Årets Systemhusforhandler.

Årets nykommer

Prisen som Årets nykommer var det PAD Tre fra Egersund som kapret.

Bedriften har gjort rakettkarriere fra den kom inn i kjeden for drøyt ett år siden med supersalg fra første dag og stor vekst i varekjøp.

Tømrerpris

Ørneblikk-prisen til beste tømrer var det Lars Tronhus fra Varmbobygg i Trondheim som kapret. Bedriften kjører akkord, og Tronrud blir berømmet for å ta ansvar på byggeplass. Driftsformen krever god byggeledelse, og Tronhus fungerer nå både som tømrer og byggeleder på byggeplass.

Systemhuskjedens superselger og hedret med prisen Årets selger ble Hørdur Hardarson fra Fakta Bolig i Sandnes.