Carl Falck. Foto: Entra
Carl Falck. Foto: Entra

Carl Falck går til Entra

Carl Falck er ansatt som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging i Entra. Han kommer fra stillingen som prosjekt- og økonomidirektør i AF Byggfornyelse, en del av AF Gruppen.

– Carl har en lang og allsidig bakgrunn ikke minst fra AF Gruppen noe som er en nyttig erfaring i forhold til den rollen han skal inn i hos oss. Vi ser frem til at Carl nå skal bli en del av Entra-laget, sier direktør for prosjektutvikling i Entra, Per Ola Ulseth, i en pressemelding.

– Som leder for investeringsanalyse og prosjektoppfølging skal Falckbidra med strategisk og god porteføljestyring. Det betyr at Entra utvikler og setter i gang de riktige prosjektene som skaper lønnsomhet, samtidig som selskapet har god risiko- og økonomistyring i gjennomføring av prosjektene, skriver selskapet.

— Entra har en utrolig spennende portefølje av prosjekter som jeg gleder meg stort til å jobbe med. Jeg opplever at Entra er en av de aller mest fremoverlente eiendomsselskapene i Norge, ikke minst med deres ledende posisjon på miljøområdet. Strategien og verdiene til selskapet er lett å kjenne seg igjen i, og menneskene jeg har møtt i Entra så langt, er folk jeg ser frem til å jobbe sammen med, sier Falck i meldingen.