Canes blir deleier i VVS Prefab

Etter en økning i forespørsler og salg av prefabrikkerte VVS-løsninger, har Canes kjøpt seg inn med 50 prosent i VVS Prefab.

Begge selskaper har over tid sett etter mulige samarbeidspartner, for best å kunne dekke nye og eksisterende kunders behov, skriver de i en felles pressemelding.

– På grunn av den økte mengden av etterspørsler har vi sett oss om etter en god samarbeidspartner. VVS Prefab er mye større enn oss på prefabrikering av skap. Derfor flytter vi produksjonen over til dem, mens vi i Canes kan rendyrke vår rolle som importør og grossist, sier daglig leder i Canes, Erik Try i meldingen.

VS Prefab AS leverer prefabrikerte fordelerskap, sentraler og rørgater til det norske markedet.

– Istedenfor å være konkurrenter, vil vi nå forsterke hverandre, vokse og ta markedsandeler i VVS-segmentet ved å være i stand til å levere et komplett kvalitetstilbud. Vi gleder oss til å knytte virksomhetene tettere, da vi har stor tro på synergiene dette vil gi oss og kunder i fremtiden. VVS Prefab vil fremdeles stå på egne bein, men en styrket salgsorganisasjon vil gi en økt effekt samt legge grunnlag for videre vekst, sier daglig leder i VVS Prefab, Per Varhaug i meldingen.