Bystyret i Oslo gir klarsignal for 348 nye boliger på Løren

– Bystyret i Oslo har godkjent utbyggingsplanene for Sinsenveien 45-49 på Løren. Dermed er alt klart for Lille Løren Park med 348 boliger, skriver Nordr i en pressemelding.

Prosjektet utvikles i samarbeid mellom Selvaag Bolig og Nordr, og det jobbes nå mot salgsstart av den første delen av prosjektet i januar 2022.

– Vi er glade over muligheten til å kunne tilby ytterligere 348 boliger i et allerede etablert område i et marked der det er et stort behov for nye boliger, sier konstituert konsernsjef i Nordr, Pål Aglen, i meldingen.

Selvaag Bolig er også fornøyd med vedtaket.

– Det har vært en lang reguleringsprosess og vi gleder oss til å starte salget. Lille Løren Park blir et flott og sentralt prosjekt i Oslo og et viktig element i den videre utviklingen av byområdene Sinsen/Løren. Vi ser også frem til å samarbeide med Nordr, sier administrerende direktør Sverre Molvik i meldingen.

Første salgstrinn har 91 boliger med planlagt ferdigstillelse sommeren 2024. Hele prosjektet skal etter planen stå ferdig i 2026.

I samme byområdet har Nordr prosjektet Løren Botaniske i samarbeid med Obos. Dette prosjektet består av 380 leiligheter og første salgsstart fant sted våren 2020.