Årets Byggtorget-forhandler 2021 ble Byggtorget Toten.Talgø Møretre vant prisen for årets stand.Årets rakett ble Byggtorget Lofoten.Bygg1 produkter ble kåret til årets leverandørÅrets Byggtorget-forhandler 2021 ble Byggtorget Toten og årets Byggeriet-forhandler 2021 ble Johs Øvsthus.

Byggtorget og Byggeriet hedret forhandlere

Etter to år med pandemipause var det forrige helg igjen duket for årskonferansen til Byggtorget og Byggeriet. Over 150 forhandlere og leverandører ble invitert til fest på Lillestrøm.

Byggevarekjeden leverte et rekordår i 2021, og har ifølge en pressemelding fortsatt veksten inn i 2022. På årskonferansen delte kjedeledelsen sine tanker for fremtiden med forhandlerne.

Kjededirektør Morten Furseth fortalte om en kjede med god lønnsomhet, men advarte samtidig om tøffere tider i markedet – ikke minst innenfor privatmarkedet.

– Privatmarkedet har falt etter pandemien, og trenden med at folk ønsker å få hjelp til prosjektene sine øker. Dette betyr at proffmarkedet blir enda viktigere i fremtiden, sier Furseth i meldingen.

Delte ut priser

Under festmiddagen ble det delt ut priser til årets forhandler i Byggtorget og Byggeriet, pluss en egen pris til årets rakett – forhandleren som oppnådde størst vekst i 2021.

– 2021 var et godt år og alle forhandlerne fortjener ros for arbeidet som er gjort, men vinnerne skiller seg ekstra ut med stort engasjement og vilje til å utvikle seg innen drift og salg, roser Furseth.

Årets Byggtorget-forhandler 2021 ble Byggtorget Toten, mens årets Byggeriet-forhandler 2021 ble Byggeriet Johs Øvsthus. Juryen trekker blant annet fram at virksomhetene viser stor vilje og evne til å utvikle seg både når det gjelder drift og salg.

Gode resultater

Begge virksomhetene kan også vise til gode resultater, ifølge meldingen. Byggtorget Toten hadde i 2021 en vekst på over syv millioner kroner, mens Byggeriet Johs Øvsthus hadde en vekst på over fire millioner.

Årets rakett i Byggtorget og Byggeriet 2021 ble Byggtorget Lofoten. De oppnådde i 2021 en vekst på over 21 millioner. Leverandørene ble også hedret, og i en avstemning blant deltakerne på årskonferansen ble Bygg1 produkter kåret til årets leverandør. Talgø Møretre vant prisen for årets stand.