Porsgrunns mange hjemmefiksere har lenge måttet reise helt til Skien etter billige byggevarer, men nå kommer vi endelig på plass i Porsgrunn, forklarer regionsdirektør i Byggmax Espen Nicolaisen. Foto: Byggmax

Byggmax etablerer regionskontor og nytt varehus i Porsgrunn

Byggmax etablerer regionskontor og nytt varehus i Porsgrunn sentrum.

– Vårt mål er et topp moderne, enkelt og oversiktlig varehus med alt hva en hjemmefikser kan ønske seg, til markedets laveste pris. Porsgrunns mange hjemmefiksere har lenge måttet reise helt til Skien etter billige byggevarer, men nå kommer vi endelig på plass i Porsgrunn, sier regionsdirektør i Byggmax Espen Nicolaisen i pressemelding.

Han er fornøyd med å få opp både varehus, regionskontor og kundeservice i hjembyen.

Varehuset har få drive-in i både 1.500 kvadratmeter stor kaldhall, og et uteområde på fem mål. I tillegg kommer butikken på 650 kvadratmeter samt kontorlokaler. Byggmax har også besluttet å styrke kundeservicen ytterligere med fire til seks fast ansatte i Porsgrunn, tett på varehuset. Etableringen vil samlet sett skape et tosifret antall arbeidsplasser, opplyser de i meldingen.

– Vi er veldig glad for å få en langsiktig og solid leietaker som Byggmax med oss. Sammen med de andre etablerte aktørene her jobber vi for å skape en enda mer attraktiv destinasjon for de handlende. I tillegg til etableringen av gode nye arbeidsplasser, vil hele området få et løft. Vi gleder oss til å samarbeide i årene som kommer, sier utleier Skule Wærstad i C.E Berg Hansensgate 11 AS i samme melding. C. E Berg Hanssens gate 11 AS er eid av Bane Nor Eiendom og Porsgrunn Utvikling.