Bygger’n Stjern: Fra venstre: Kjededirektør Øyvind Eidem, Joar Harsvik, daglig leder og Torstein Korsvold, butikkleder. Foto: Bygger’n
Bygger’n Stjern: Fra venstre: Kjededirektør Øyvind Eidem, Joar Harsvik, daglig leder og Torstein Korsvold, butikkleder. Foto: Bygger’n

Bygger’n Stjern ble kåret til Årets Bygger’n-butikk

Det ble delt ut en rekke priser under Bygger’n Kongress 2022, som ble arrangert i Trondheim sist helg.

Etter eksterne og interne foredrag og en rekke aktiviteter gjennom helga, var det festmiddag og prisutdeling lørdag kveld.

Det ble utdelt fire priser: Årets Bygger’n, Årets Servicehelt, Årets Leverandør og den nye prisen Årets Markedsfører.

- Prisen for Årets Bygger’n gikk velfortjent til Bygger’n Stjern denne gangen. De har over flere år vært den butikken i kjeden med best omsetning. De siste to årene har de på en god måte håndtert utfordringene som pandemi, krig og ustabilitet i markedet, og lyktes med å vokse i volum. Samtidig har de hele tiden hatt et anlegg som kundene vil komme tilbake til. Vi er veldig imponert over jobben som gjøres i Åfjord, sier kjededirektør Øyvind Eidem i en pressemelding.

Daglig leder hos Bygger’n Stjern, Joar Harsvik, sier det var kjempeartig å få prisen.

– Vi er glade for at vår utvikling og det vi har oppnådd blir lagt merke til. Vi har hatt en god vekst gjennom mange år, vært trofast til Bygger’n-konseptet og brukt de kanaler og verktøy som vi har fått tilgjengelig gjennom kjeden, sier Harsvik.

Årets Servicehelt

Hanne Kristin Årvåg.
Hanne Kristin Årvåg.

Årets Servicehelt deles ifølge pressemeldingen ut til en medarbeider i Bygger’n som evner å gjøre andre gode. Ikke bare kundene, men like mye kolleger og leverandører.

Bygger’n Lerviks Hanne Kristin Årvåg fikk prisen.

– Jeg ble veldig overrasket da mitt navn ble ropt opp, men synes det er veldig artig at kjeden viser at de verdsetter jobben jeg gjør. Jeg trives godt på jobb, har en variert arbeidsdag og får jobbe med kunder som har forskjellige prosjekt og utfordringer. Prisen er jo en motivasjon til å fortsette å gjøre en god jobb for Bygger’n, sier Hanne Kristin Årvåg, som har en fartstid på 11 år i Bygger’n.

Leverandør og markedsfører

Årets Leverandør deles ifølge meldingen ut til en av samarbeidspartnere som har bidratt til å styrke strategien om at «Den beste handleopplevelsen starter i Bygger’n» og gjort Bygger’n til en bedre kjede.

Bygg1 ble stemt fra som vinner av denne prisen.

Årets Markedsfører går ifølge meldingen til en butikk som gjør markedsføringen til mer enn et pliktløp, og som gjennom 2021 har vist innsats og oppfinnsomhet utenom det vanlige på kampanjer og aktiviteter.

 Bygger’n Drammen vant denne prisen.