Foto: Bygger'n
Foto: Bygger'n

Samlet 300 til Bygger'n-messe: - Stolte over hva vi har fått til

To og et halvt år etter at Bygger'n sist arrangerte en fysisk messe, har byggevarekjeden samlet sine ansatte og samarbeidspartnere under samme tak.

Rundt 300 Bygger’n-ansatte, leverandører og samarbeidspartnere er samlet over to dager på Clarion Hotel & Congress i Trondheim denne helgen.

Kjededirektør Øyvind Eidem var først ute fra scenen fredag. Han pekte på at Bygger'n har klart å ta nye markedsandeler i et ustabilt marked.

– Vi bidrar med varer inn til Norges største fastlandsnæring, og gjennom hele pandemien har byggebransjen, og leveranser fra oss, vært med på å holde økonomien i gang og opprettholde arbeidsplasser. Vi skal være stolte av det vi har fått til, og ydmyke ovenfor alle de som har slitt disse årene, sa Eidem ifølge en pressemelding.

– Vi har vært ansvarlige, og tatt vår plass, samtidig som vi vet vår tilgjengelighet i denne perioden har vært slitsom. Vi setter utrolig stor pris på den jobben som er lagt ned for å jobbe mot den beste handelsopplevelsen i bransjen, la han til.

Fredagen går til interne foredrag og messegang der 36 leverandører er representert på, mens lørdag venter det blant annet foredrag av Børge Ousland, team-building i Trondheim og en festkveld ledet av Niklas Baarli, med storslagen prisutdeling og underholdning og Chris Holsten.