Nye Bygger'n Eidet åpnet dørene lørdag 1. juni. Foto: Bygger'n EidetAdministrerende direktør Arne Reinertsen i E.A. Smith, som eier og driver Bygger’n-kjeden, åpnet den nye butikken med plankesaging. Foto: Bygger'n EidetNye Bygger'n Eidet åpnet dørene lørdag 1. juni. Foto: Bygger'n EidetNye Bygger'n Eidet åpnet dørene lørdag 1. juni. Foto: Bygger'n EidetØyvind Gaasland og Linnea Gaasland. Foto: Bygger'n Eidet

Bygger’n Eidet flyttet inn i nye 900 kvadratmeter

Bygger’n Eidet i Bø i Nordland flyttet inn i nye lokaler 1. juni.

Det skriver byggevarehandelen i en pressemelding tirsdag.

23 år etter at Bygger’n Eidet i Nordland ble en del av den landsdekkende byggevarekjeden er butikken nå gjenåpnet i nytt bygg på 900 kvadratmeter.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra folk om den nye butikken, og på at vi satser her i regionen, sier daglig leder Øyvind Gaasland i pressemeldingen.

Administrerende direktør Arne Reinertsen i E.A. Smith, som eier og driver Bygger’n-kjeden, åpnet den nye butikken med plankesaging.

Daglig leder Øyvind Gaasland har god tro på fremtiden for butikken.

– Med vår markedsandel er det nok vanskelig å bli enda større, men vi skal holde på markedet vårt fremover, og med det nye anlegget har vi noe å tilby utover kommunegrensene også. Vi ligger i en liten kommune og vil ikke få den oppturen som vil komme i byene på grunn av mangel på boliger, men vi har troen på gode tider fremover for oss likevel, sier Gaasland i pressemeldingen.