Fra Arendalsuka 2019 hvor NCC-sjef Tomas Carlsson var en av gjestene.

Fra Arendalsuka 2019 hvor NCC-sjef Tomas Carlsson var en av gjestene.

Byggeindustrien spiller inn tre podkaster på Arendalsuka

I likhet med sist gang Arendalsuka ble arrangert, kommer vi til å spille inn flere episoder av podkasten vår, Byggeplassen, i Arendal.

Vi spiller inn tre live-podkaster på Baker Jørgensen, Torvet 11 i Arendal. Arrangementet er gratis, men smittevernregler gjør at det er plassbegrensning.

Slik ser Byggeplassen-programmet ut:

  • Tirsdag 15.00: Hva skjer med tilliten mellom leverandør og byggherre når en stor anbudskonkurranse avlyses? Sweco-sjef Grete Aspelund møter Bane Nors utbyggingsdirektør Stine Undrum til debatt.
  • Onsdag 15.00: Reguleringstempoet i norske kommuner har gått ned. Hvordan påvirker dette boligmarkedet og verdikjeden i byggenæringen? NBBL-sjef Bård Folke Fredriksen, konserndirektør for eiendom i Skanska, Thorbjørn Brevik og områdedirektør i KS, Helge Eide stiller til debatt.
  • Torsdag 12.30: Gründer og murer Tom Arne Aamodt fra Søgne startet et lite enkeltmannsforetak for 20 år siden. I dag omsetter selskapet hans Murisør for nesten en halv milliard. I denne podkasten er Aamodt gjest sammen med Jon Syrtveit, kosnernsjef i et av Sørlandets store flaggskip, Kruse Smith.