Bygg Team Hadsel AS og Håkon Toralf Hanssen er nytt medlem i Mesterhus. Foto: Kronsteingruppen
Bygg Team Hadsel AS og Håkon Toralf Hanssen er nytt medlem i Mesterhus. Foto: Kronsteingruppen

Bygg Team Hadsel er nytt medlem i Mesterhus

Bygg Team Hadsel AS i Vesterålen skal bygge eneboliger og leilighter i samarbeid med Mesterhus.

Bygg Team Hadsel AS har i snart 20 år bygd og rehabilitert boliger for private og profesjonelle kunder. Bedriften omsetter for 32 millioner kroner i året og bygger næringsbygg, offentlige bygg, hus, hytter og garasjer i en kommune hvor aktiviteten er høy.

– Nå planlegger vi å bygge flere nye eneboliger og leiligheter i samarbeid med Mesterhus. Å være en del av Mesterhus og Mestergruppen blir viktig for oss når vi skal bygge attraktive boliger effektivt og bærekraftig fremover, sier daglig leder Håkon Toralf Hanssen i Bygg Team Hadsel AS i en pressemelding.

I 2015 ble Bygg Team Hadsel en del av Kronsteingruppen, et konsern som består av fem byggentreprenører og fire byggevarebutikker i Vesterålen og Ofoten.

Digitalisering, HMS, bærekraft og effektiv industriell produksjon har høy prioritet i konsernet.

- Vi har valgt å bli medlem av en kjede som er like opptatt som oss av systemer som gjør oss bedre til å bygge i god kvalitet på mer effektive og bærekraftige måter, sier Hanssen.

Kjededirektør Karl Arne Jespersen ønsker Bygg Team Hadsel velkommen til Mesterhus.

– Det er gledelig å få en så fremtidsrettet bedrift som Bygg Team Hadsel som medlem i Mesterhus. Vårt nye medlem består av dyktige fagfolk og har et solid renommé lokalt, sier Jespersen.