Kastanjen Hamar. Illustrasjon: NSW

Betonmast valgt som entreprenør på Kastanjen Hamar

Betonmast jobber sammen med Kastanjen Hamar-utvikler Conceptor Bolig og arkitekt NSW i samspillfasen på prosjektet, og hvis alt går som planlagt, vil entreprenøren også bygge ut de 89 leilighetene i Hamar.

Det skriver Conceptor Bolig i en pressemelding mandag.

Utbyggerne ser for seg å levere rammesøknad til Hamar kommune i september, og håper på salgsstart senere på høsten 2020. Prosjektet omfatter 89 leiligheter og en matbutikk. Betonmast har blitt valgt til å være med i samspillsfasen, og det planlegges med at Betonmast også skal stå for byggingen av både boligene og butikken, heter det i meldingen.

– Det er veldig gledelig at samarbeidet mellom NSW, Betonmast og Conceptor Bolig har vært så bra og at vi allerede nå kan gå ut i markedet og registrere interessenter til boligene. Hvis tempoet opprettholdes, vil vi allerede høsten 2020 signere de første kjøpekontraktene med boligkjøpere, og ser for oss byggestart våren 2021, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør for Conceptor Bolig AS.

– Betonmast er veldig fornøyd med samarbeidet og imponert over den fremdriften Conceptor Bolig AS har holdt i dette prosjektet, kommenterer daglig leder Nils Raymond Laeskogen i Betonmast.