Reppetoppen byggetrinn fire består av en kombinasjon av leiligheter i blokk og rekkehus, totalt 56 boenheter. Ill.: 3D Norge.

BetonmastHæhre bygger nytt byggetrinn på Reppetoppen

BetonmastHæhre Trøndelag har signert kontrakt med Godhavn Utbygging på bygging av byggetrinn fire på Reppetoppen i Trondheim.

Totalentreprisekontrakten, med en verdi på 108 millioner kroner eks. mva, ble signert etter en innledende samspillsperiode, skriver BetonmastHæhre i en melding.

- Vi er meget godt fornøyd med å inngå en avtale om nok et byggetrinn i utbyggingen av Reppetoppen. Etter gode prosesser i de foregående tre byggetrinnene, har vi fått et svært godt samarbeid med Godhavn, uttaler Tom Utvik, daglig leder i BetonmastHæhre Trøndelag.

Kontrakten om bygging ble landet etter en felles samspillsperiode, der partene i fellesskap har optimalisert og utviklet prosjektet med tanke på kvalitet, løsninger, kostnader og utforming av boenhetene, står det i meldingen.

- Vi legger vekt på å utnytte det kompetente utviklingsmiljøet i BetonmastHæhre. Samspill av denne typen er etter vår oppfatning en god prosess for alle involverte, sier Peter Sandrup i BetonmastHæhre.

Byggetrinn 4 på Reppetoppen består av en kombinasjon av leiligheter i blokk og rekkehus. Det er to blokker med til sammen 50 enheter (27+23) og seks enheter i felles rekke. Alle over felles p-kjeller. Totalt er byggetrinn 4 på 7188 kvadratmeter BTA.

- Vi takker for tilliten fra utbygger, og ser frem til å bygge flere flotte gode boliger i nært samarbeid med Godhavn Utbygging, avslutter Utvik.

Salget er i gang og etter planen starter byggingen tidlig i 2019.

Fra venstre: Audun Berdal, prosjektleder i Godhavn, Øyvind Estenstad, daglig leder i Godhavn, Tom Utvik, daglig leder i BetonmastHæhre Trøndelag og Kim Johansen, prosjektsjef i BetonmastHæhre Trøndelag.

Foto: BetonmastHæhre.