Børge Aunaas (f.v.), prosjektsjef Heimdal Bolig, Roar Munkhaugen, adm. dir Heimdal Bolig og Tom Utvik, daglig leder Betonmast Trøndelag.

BetonmastHæhre bygger for Heimdal Bolig

Betonmast Trøndelag signerte fredag kontrakt på bygging av to nye leilighetsbygg i prosjektet Strinda Hageby for Heimdal Bolig. Kontrakten er en totalentreprise på 165 millioner kroner.

Byggetrinn 3 omfatter bygging av 102 leiligheter, parkeringskjeller, samt areal for boder plassert i sokkeletasje. Byggetrinnet er planlagt som to salgstrinn, hvor hus F utgjør første salgstrinn og hus E utgjør neste salgstrinn. Totalt vil det bygges 6.000 m2 S-BRA.

- Vi er meget fornøyd med å få denne tilliten av byggherre og ser frem til å starte byggingen, og til videre samarbeid med Heimdal Bolig. Dette er et prosjekt som passer oss i Betonmast Trøndelag veldig godt og som gir oss en solid ordrereserve inn i 2018-2019, uttaler Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

- Vi har god og mye erfaring på boligbygging og gleder oss over å kunne bidra til ytterligere et prosjekt med gode bokvaliteter i Trondheim, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i BetonmastHæhre.

Planlagt oppstart av byggingen er desember 2017 og ferdigstillelse juni 2019.