Illustrasjon: Skibnes arkitekter / XRIllustrasjon: Skibnes arkitekter / XRIllustrasjon: Skibnes arkitekter / XRAlf Rune Skjelvik i Ladejarlen Utvikling/Lilleby Triangel Næring Eiendom (fra venstre), Steinar Oksvold, prosjektleder ÅF Advansia, Ole Jørgen Olsen, prosjektleder Betonmast Trøndelag, og Tom Utvik, daglig leder Betonmast Trøndelag. Foto: Betonmast

Betonmast bygger 276 leiligheter på Lilleby i Trondheim

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt om bygging av 276 leiligheter på Lilleby Triangel i Trondheim.

Oppdragsgiver er Ladejarlen Utvikling og Lilleby Triangel Næring Eiendom AS, og kontrakten er en totalentreprise på omtrent 246 millioner kroner før merverdiavgift, skriver Betonmast i en pressemelding mandag.

Alf Rune Skjelvik i Ladejarlen Utvikling/Lilleby Triangel Næring Eiendom (fra venstre), Steinar Oksvold, prosjektleder ÅF Advansia, Ole Jørgen Olsen, prosjektleder Betonmast Trøndelag, og Tom Utvik, daglig leder Betonmast Trøndelag. Foto: Betonmast

– Dette passer godt inn i porteføljen vår, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

– Vi har et godt renomme for å levere god kvalitet på store boligprosjekter i Trondheim. Det skal vi gjøre også på Lilleby. Vi takker for tilliten oppdragsgiver har gitt oss, og gleder oss til å komme i gang med byggingen, legger han til.

Lilleby Triangel består av 276 leiligheter fordelt på fire bygg. Et av byggene er svært langt, og er delt opp i fem salgstrinn alene. På gateplan er det et næringslokale hvor Norgesgruppen skal inn med en butikk.

I samme plan er det også en parkeringskjeller med stor takhøyde, beregnet for varelevering med lastebil, heter det i pressemeldingen.

Totalentreprisen er unntatt grunnarbeid og råbygg. Byggingen startet sommeren 2018, og Betonmast starter på sine arbeider rundt påsketider 2019. Prosjektet er beregnet til å være ferdigstilt i løpet av 2021.