Kommunikasjonsdirektør Tone Bente Bergene Holm i Bergene Holm og Rune Kjølberg, kategorisjef for trelast hos Maxbo forteller om stor interesse for Bergene Holms Nord-kolleksjon. – De har virkelig truffet kundene med svært mange av produktene sine, sier Kjølberg. Foto: Bergene Holm

Bergene Holm økte Nord-salget med 230 prosent

I 2020 har Bergene Holm solgt nærmere 300.000 meter med Nord-panel, en volumvekst på 230 prosent fra fjoråret.

Det skriver Bergene Holm i en pressemelding torsdag.

– Vi hadde tro på at Nord ville bli tatt godt imot i markedet, men hadde aldri forutsett en slik suksess. Nå brukes produktene både til hus, hytter og i større leilighetsprosjekter, sier kommunikasjonsdirektør Tone Bente Bergene Holm i pressemeldingen.

Nord-kolleksjonen er laget av gran, og består nå av både utvendig kledning og innvendig panel, pluss foringer og forskjellige typer lister. I 2021 lanserer trevarebedriften en fjerde farge til interiørproduktene i Nord-kolleksjonen.

Bergene Holm skriver videre i pressemeldingen at de også har brukt 2020 til å utvikle og lansere flere interiørprodukter og kolleksjoner. I kolleksjonen «Eventyrlig» har de hentet inspirasjon fra gamle setre og støler, og kolleksjonen «Sort» skal svare på etterspørselen etter sorte vinduer og detaljer.