Foto: Forcit Consulting

Bergcon endrer navn til Forcit Consulting

Bergcon AS er en del av den over 125 år gamle finskeide Forcit-gruppen. Det er ett av tre søsterselskap i Norden som tilhører forretningsområdet Forcit Consulting. De tre selskapene slår seg nå sammen under samme navn, Forcit Consulting.

Søsterselskapene Bergcon AS i Norge, Oy Finnrock AB i Finland og Bergsäker AB i Sverige jobber alle som konsulenter i sine respektive land, spesielt innen overvåkning av miljøpåkjenninger som vibrasjoner, støy og støv. Alle er eid av Forcit-gruppen og de slår seg sammen under ett navn, Forcit Consulting AS/Oy/AB. Dette skjer med virkning fra 15. september.

- Dette fremmer et tett internasjonalt samarbeid og støtter Forcit-gruppens strategi om kontinuerlig vekst og utvikling. Samtidig gir det fordeler for våre kunder og prosjekter gjennom et bredere tjenestetilbud og tilgang til et utvidet nettverk av eksperter, ressurser og avdelingskontorer, heter det i en pressemelding.

Det første Forcit Consulting firmaet ble etablert i 1970 i Finland, og feirer 50-årsjubileum i 2020. I Norge ble Bergcon etablert i 2014, og endrer nå altså navn til Forcit Consulting. De er nå elleve ansatte.