Merete Eik, administrerende direktør i Bate. Foto: Elisabeth Tønnesen
Merete Eik, administrerende direktør i Bate. Foto: Elisabeth Tønnesen

Bate satser på Haugalandet med A. Utvik

Bate og A. Utvik AS inngår samarbeid om bygging av boliger på Haugalandet.

Bate blir medeier i flere av A. Utviks prosjekter. Sammen skal selskapene blant annet bygge rekkehus og leiligheter i Haugesund og Tysvær.

– Vannkanten og Skogkanten i Tysvær er allerede under bygging. Tredje byggetrinn blir vårt første felles prosjekt, og sannsynligvis det første boligprosjektet i Haugesund med forkjøpsrett for Bate-medlemmer, forteller Bate-direktør Merete Eik i en pressemelding.

Videre skal partene samarbeide om rekkehus og firemannsboliger på Gartneriet på Kvala og leiligheter og matvarebutikk på Lebakken Torg, like ved Haugesund Stadion.

Bate har vært opptatt av å finne en god, lokal og trygg samarbeidspartner på Haugalandet, som deler selskapets verdier og ambisjon om å hjelpe unge inn på boligmarkedet.

– A. Utvik har mange spennende prosjekt på trappene, de har lang erfaring og kjenner det lokale markedet på Haugalandet godt, sier Eik.

– Vi ønsker Bate velkommen som partner, også i fremtidige prosjekter. Dette er et samarbeid vi begge vinner på. Bate vil kunne tilby medlemmene sine boliger i Haugesund, mens vi knytter til oss en solid aktør som ønsker å bygge Haugalandet videre sammen med oss, sier konsernsjef i A. Utvik, Asle Skjærstad, i meldingen.