Foto: Cramo

Foto: Cramo

BAS Maskinutleie sine avdelinger blir til Cramo

Utleieselskapet BAS, som i april ble kjøpt opp av Cramo, fusjoneres med den nye eieren. Dermed blir BAS Maskinutleie sine avdelinger i Norge snart omgjort til Cramo-avdelinger.

– Det er viktig for oss å beholde ekspertisen i BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre, sier administrerende direktør i Cramo, Thomas Astrup i en pressemelding.

26. april i år ble det kjent at AS Backe solgte alle sine eierandeler i BAS Maskinutleie til Cramo AS. Nå er det avgjort at BAS fusjonerer med sin nye eier, og dermed blir selskapets åtte avdelinger i Sør-Norge en del av Cramo-organisasjonen i løpet av høsten.

– Med fusjonen får Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge, skriver selskapet meldingen.

– I Trondheim og Stavanger, der det i dag eksisterer både BAS og Cramo-avdelinger, blir det nå kun én avdeling i hver by på Cramo sine lokasjoner. Videre blir BAS sine avdelinger i Kristiansand, Sarpsborg, Gjøvik og Elverum snart merket med Cramo-fargene. BAS sin avdeling i Lindeberg flytter personalet og maskinparken til Cramo på Kjelles, som utvides, skriver selskapet videre.

Administrerende direktør i Cramo, Thomas Astrup. Foto: Cramo

Administrerende direktør i Cramo, Thomas Astrup. Foto: Cramo

Fusjonen betyr at Cramo får tilgang til utleiemarkedet i områder selskapet ikke tidligere har vært representert i, påpeker Astrup.

– Det er dessuten viktig for oss å beholde ekspertisen hos BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre inn i Cramo. Samtlige avdelingsledere i BAS fortsetter i samme rolle i Cramo, noe som skal sikre lokal forankring og bygge videre på de eksisterende kunderelasjonene, sier Astrup.