Bærum kommune skal bygge ny Nadderud stadion for elitefotballen i kommunen.

Bærum kommune skal bygge ny Nadderud stadion for elitefotballen i kommunen.

Bærum skal bygge ny Nadderud stadion - vil ha tidliginvolvering med totalleverandør

Bærum kommune inviterer bransjen til møte om konkurransegrunnlaget for nye Nadderud stadion

– Nye Nadderud stadion skal ha en stadionkapasitet på 8000 tilskuere, med en «varm» side med hovedtribune og tre «kalde» sider, sier prosjektleder i Bærum kommune Christian Skjelderup i en pressemelding.

Han legger til at prosjektet omfatter både nytt stadion, skatepark, midlertidig kamparena, treningsbane og næringsareal.

Plankart: Bærum kommune
Plankart: Bærum kommune

Prosjektet gjennomføres etter en totalleveransemodell med tidlig involvering av leverandør, som får totalansvaret for både utvikling og utbygging av stadion og næringsarealer, opplyser byggherren.

– Leverandøren kan selv vurdere, velge og utarbeide konsept for hvordan næringsarealene skal løses. Leverandøren skal i tillegg ha driftsansvaret for stadion i en periode på 5-10 år, sier Skjelderup.

Bærum kommune inviterer interessenter i konkurransen til informasjonsmøte om Nadderud stadion torsdag 19. mai klokken 10-12 i Malmskriverveien 4 i Sandvika.

– På møtet vil kommunen informere om hvordan konkurransen skal gjennomføres og hvilke forventninger som stilles til leverandør. Det blir også anledning til å stille spørsmål, sier Skjelderup i meldingen.