Jon Syrtveit. Foto: Kruse Smith
Jon Syrtveit. Foto: Kruse Smith

Backe Prosjekt etablerer seg på Sørlandet - Kruse Smith-sjef blir avdelingsleder

Etter at Backe kjøpte Kruse Smith Entreprenør, ønsker Backe Prosjekt å satse i området.

– Backe Prosjekt har stor tro på mulighetene for eiendomsutvikling i sørlandsmarkedet, og satser nå med å ansette tidligere Kruse Smith-sjef, Jon Syrtveit, som leder av nytt avdelingskontor, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi i Backe Prosjekt ser på markedet på Sørlandet som så interessant, at vi velger å etablere eget avdelingskontor i Kristiansand. Vi er svært glade for å ha fått med oss tidligere konsernsjef i Kruse Smith, Jon Syrtveit, som avdelingsleder. Jon har 20 års fartstid som leder i Kruse Smith. Han har stor erfaring fra eiendomsmarkedet, samtidig som han sitter på et stort og godt nettverk som vi i Backe Prosjekt vil nyte godt av. Dette ser jeg veldig frem til, sier Bjørn Tore Hagness, administrerende direktør i Backe Prosjekt i meldingen.

Bjørn Tore Hagness. Foto: Backe Prosjekt

Bjørn Tore Hagness. Foto: Backe Prosjekt

Jon Syrtveit sier det er en stor og positiv interesse rundt Backe Prosjekt på Sørlandet. Han ser på denne jobben som en spennende mulighet til å kunne være med å posisjonere Backe på Sørlandet.

– Backe er et ganske ubeskrevet blad i regionen, men responsen fra utbyggere og eiendomsinvestorer på Backes etablering er udelt positiv. Jeg ser frem til å jobbe med å presentere Backe Prosjekt i markedet, og ikke minst å skape god forretning sammen med lokale eiendomsutviklere, sier Jon Syrtveit.

Syrtveit starter opp i jobben som avdelingsleder 15. april.