Mats Hjelmeland. Foto: Asplan Viak
Mats Hjelmeland. Foto: Asplan Viak

Asplan Viak ansetter SoMe-ansvarlig

Mats Hjelmeland er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver og vil ha ansvaret for sosiale medier i selskapet. Han tiltrår i stillingen 1.juli.

Mats Hjelmeland kommer fra Schibsted Partnerstudio hvor han er prosjektleder og innholdsprodusent. Tidligere har han jobbet i NRK, NHO Service og Handel og Mer Music, skriver Asplan Viak i en pressemelding.

- Asplan Viak er et av Norges ledende rådgvivningsselskaper med tilstedeværelse i hele landet. Sammen med deres kompetanse og spennende prosjekter åpner dette opp for store muligheter innen sosiale medier. Det å få muligheten til å lede kommunikasjonen og innholdsproduksjonen til selskapet på sosiale medier er noe jeg gleder meg til. Jeg ser frem til å kunne bygge videre på og utvikle deres nåværende posisjon og min egen kompetanse innen kommunikasjonsfaget, sier Hjelmeland i meldingen.

Han vil rapportere til Yusuf Nebi Bastas, leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Asplan Viak.

- Vi har mange følgere og sosiale medier er helt sentral for oss når det gjelder digital markedsføring og det å dele innsikt som kan bidra til å belyse samfunnsdebatten. Her vil Mats få en nøkkelrolle, forteller Bastas.