Lederskifte i OKK

Fredrik W. Baumann slutter som administrerende direktør i OKK Entreprenør. Han etterfølges av Erling Langeland, som de siste to årene har vært prosjektdirektør i selskapet.

- OKK er en av landets største entreprenører med ca 250 ansatte. De fleste målene er oppnådd de siste årene, sier en fornøyd Fredrik W. Baumann.

Han fremhever spesielt alle de dyktige og kvalitetsbeviste medarbeiderne i organisasjonen, til oppnådde resultater innen satsning på miljøbygg samt etablering av egne resultatenheter innen tømrer og betongfagene. Tiden hos OKK har vært både hyggelig og spennende, men nå venter nye oppgaver.

- Det er sterkt beklagelig at Fredrik velger å forlate OKK, men jeg har selvfølgelig forståelse for at han nå søker nye utfordringer, sier styreleder Kristian Sveen, som også retter en stor takk til ham for de meget gode resultatene som er oppnådd i et godt samspill med selskapets øvrige ansatte.

- Erling Langeland er et naturlig valg som ny leder, sier styreleder Kristian Sveen.

Erling Langeland (38) er sivil ingeniør fra NTNU 1997 og har vært prosjekt/byggeleder på byggherresiden ved blant annet utbygging av det nye Rikshospitalet og nybygg på Radiumhospitalet. Han var innleid Teknisk sjef ved Radiumhospitalet HF fra 2003 til fusjonen med Rikshospitalet i 2005. Fra 2005 - 2008 var han Selvaagbyggs avdelingsleder for utbyggingen av Tjuvholmen.

Etter to meget gode og lærerike år i OKK gleder han seg til å ta fatt på ledelsen av hele selskapet. OKK er nå i den gunstige situasjon at selskapet besitter svært gode menneskelige og økonomiske ressurser. Erling vil fortsette å bygge videre på dette grunnlaget.