Illustrasjonsfoto: NCC

Melder om stor interesse for drifts- og vedlikeholdswebinar

- Drift og vedlikehold er et fagområde som har stor betydning for fremkommelighet, sikkerhet og god veistandard og er viktig for både liv og helse og verdiskaping over hele landet, sier Kari Sandberg, administrerende direktør i Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA).

Hun sier entreprenørene ønsker å bidra til å løse oppgavene innenfor disse områdene, men at det krever innsats og godt samarbeid med kundene, samt at hele bransjen bidrar og at sluttbruker er fornøyd med resultatet.

- Det er derfor gledelig at interessen for veifaget er stor. Vi har fått veldig god respons på initiativet, og over 150 deltakere har så langt meldt seg på onsdagens webinar, sier Sandberg. Webinar går av stabelen klokken  8.30-10-15.

- Målgruppen for seminaret er beslutningstakere i fylker og kommuner, Statens vegvesen, entreprenører og andre interessenter. Særlig positivt er det at fylkene er godt representert blant deltakerne. Fylkeskommunen har en viktig rolle for effektivt drift og vedlikehold av veinettet og de har en egen post i programmet, sier Sandberg.

Andre poster på programmet adresserer ringvirkninger av investeringer i drift og vedlikehold og betydningen dette har for trafikksikkerhet, samt hvordan bransjen forholder seg innovasjon, klima, miljø og digitalisering med mer. Fylkene, Statens vegvesen, entreprenører og Staten Havarikommisjon er blant innlederne.

Arrangementet er gratis, og du kan melde deg på her.

Til informasjon er EBA eier av Bygg og Anlegg Media AS som er utgiver av Byggeindustrien/bygg.no.