Fra selskapets pågående arbeider med Meland Kirke i Alver kommune. Foto: Malerfirma Monsen AS

Malerfirma Monsen ISO-sertifisert

Malerfirma Monsen AS er nå blitt sertifisert etter ISO 9001:2015 som går på bedriftens ledelsessystem, og ISO 14001:2015 som er en miljøsertifisering.

Malerfirma Monsen AS ble etablert i 2004 og har hatt en kraftig utvikling de senere årene. Fra å være seks ansatte, er de totalt 76 personer og omsetter nå årlig for omlag 100 millioner kroner. Bedriften har blant annet tre malermestere og to byggmestere.

- Satsingsområdet er maling til alle typer kunder fra både enkeltpersoner, bedrifter, privat og offentlig. Det blir utført alt fra mindre malingsarbeid og oppussing hjemme hos privatkunder til større komplekse byggeprosjekter for store entreprenører, skriver Jim Hellesøy i Malerfirma Monsen AS til Byggeindustrien.

De har flere rammeavtaler der det utføres arbeid på bygg for offentlig eller privat sektor.

- Vi har nå en stor generalentreprise i en rammeavtale med Bergen kommune som går på rehabilitering av leiligheter for kommunen der vi er hovedentreprenør og har all koordinering mot kommunen og underentreprenører som er den største enkeltavtalen vi har per nå, skriver Hellesøy.

Selskapet var tidlig ute med å bli Miljøfyrtårn-bedrift og har nå tatt steget videre og blitt iso-sertifisert. Dette har vært en prosess som har tatt over et år og har bestått av en tostegs sertifisering som ble utført av Erik Royeng hos Intertek.

- Med oss på veien har vi hatt god hjelp og rådgivning av konsulent Tom Monsen i Bedriftsupport Bergen AS. I tillegg til innleid konsulent har vi hatt et fast team på 2-4 personer som har jobbet fast med dette. Med SO- sertifisering kreves det årlig re-sertifisering som kvalitetsleder i bedriften vår vil holde fokus på fremover og med hjelp av en engasjert ledelse og engasjerte ansatte vil det kontinuerlige forbedringsarbeidet bestå. Vi er sertifisert ISO 9001:2015 som går på bedriftens ledelsessystem og ISO 14001:2015 som er miljøsertifisering, påpeker Hellesøy.