Veidekke gjør omrokkeringer og får tre nye forretningerområder. De skal ledes av Are Westbye i syd, Torgeir Wiig i Trøndelag og Ingmar Austevoll i vest. Foto: Veidekke

Veidekke Bygg gjør endringer i organisasjonen - ny lederkabal på plass

Veidekke Bygg har gjort justeringer i organisasjonsstrukturen og oppretter nye forretningsområder.

Konserndirektør i Veidekke Bygg, Hans Olav Sørlie, gjør justeringer i organisasjonsstrukturen. Foto: Veidekke

De tre nye forretningsområdene skal ledes av Are Westbye i Syd, Ingmar Austevoll i Vest og Torgeir Wiig i Trøndelag.

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske Are, Ingmar og Torgeir inn i ledergruppa. De vil tilføre oss solid erfaring, kompetanse og vinnervilje, sier konserndirektør i Veidekke Bygg, Hans Olav Sørlie, i en pressemelding

Ledergruppa i Veidekke Bygg består nå av konserndirektøren, økonomidirektør Pål Christian Hustoft, HR-direktør Lars Tronsmo i tillegg til forretningsområdelederne Anders W. Haugen (Oslo), Hallgeir Schanche (Øst), Are Westbye (Syd), Ingmar Austevoll (Vest) og Torgeir Wiig (Trøndelag).

– Vi er en lokal entreprenør i de markedene vi opererer i, og vi skal øke vår konkurransekraft ved å trekke på styrken til hele konsernet i hvordan vi utvikler og gjennomfører prosjektene våre. Ved å løfte de geografiske områdene syd, vest og Trøndelag inn i ledergruppa vil vi jobbe tettere med å utnytte synergiene på tvers, sier Hans Olav Sørlie i meldingen.

Are Westbye (45) har vært i Veidekke siden 1999, og har blant annet vært distriktsleder i Agder og regionleder i Syd før han fikk rollen som storbyregionleder i 2018.

Ingmar Austevoll (52) har vært i Veidekke siden 1995, og har blant annet ledet distrikt Bergen og region Nord/Vest før han fikk rollen som storbyregionleder i 2018.

Torgeir Wiig (50) har vært i Veidekke siden 1997, og har blant annet vært avdelingsleder i Trondheim i 6 år. Han overtok som leder for storbyregion Trondheim etter Ståle Brovold 1. januar 2021.