Illustrasjon: Ghilardi + Hellsten ArkitekterIgang Totalentreprenør signerte med Bane Nor Eiendom, Solon Eiendom og K2 Bolig for bygging av andre byggetrinn av Paradis Brygge i Stavanger. Foto: Igang Totalentreprenør

Igang Totalentreprenør bygger Paradis Brygge

Igang Totalentreprenør har vunnet konkurransen om å bygge ut andre byggetrinn i boligprosjektet Paradis Brygge i Stavanger.

Den Jæren-baserte entreprenørbedriften ble grunnlagt i 2019, og har i dag syv ansatte. I pressemeldingen skriver de at de planlegger å vokse til mellom 15 og 20 ansatte de neste årene.

På Paradis Brygge i Stavanger skal entreprenøren bygge 136 leiligheter til en samlet verdi på drøye 250 millioner kroner.

– Dette er et stort og viktig prosjekt for Igang Totalentreprenør. Det gir oss et solid fundament for å satse videre og utvikle selskapet, sier daglig leder Rønnaug Egeland i pressemeldingen.

Planen er å starte byggingen allerede til høsten, skriver entreprenøren. Bak prosjektet står Bane Nor Eiendom, Solon Eiendom og K2 Bolig.

Boligmarkedet er i positiv utvikling, og Paradis Brygge representerer en type leiligheter det trolig vil bli stor etterspørsel etter.

Ifølge pressemeldingen ble Igang valgt på grunn av konkurransedyktig pris, erfarne folk med gode referanser, god evne til å sette seg inn i byggherres utfordringer, solide eiere, og Solon opplever dem som effektive, problemløsende og ryddige.