Foto: Neumann Bygg

Neumann Bygg-eier får ny eier

Danske Stark Group, som blant annet eier Neumann Bygg AS, har fått ny eier.

CVC Capital Partners Fund VII har inngått en avtale om å kjøpe 100 prosent av Stark Group, som er en stor distributør av tunge byggematerialer i Nord-Europa, og blant annet eier Neumann Bygg. Selskapet har vært eid av et datterselskap av Lone Star Funds siden april 2018, skriver Neumann Bygg i en pressemelding.

Stark Group har hovedkontor i Danmark, og er en ledende distributør av tunge byggematerialer til den profesjonelle delen av byggenæringen i Norden og Tyskland.

- Vi er glade for å samarbeide med CVC for å fortsette reisen vi startet sammen med Lone Star. Vi har hatt glede av dette samarbeidet, som har vært medvirkende til å støtte oss for å oppnå sterk vekst de siste årene, sier Søren P. Olesen, administrerende direktør i STARK Group i meldingen.

- Vi ser fortsatt mange muligheter for videre utvikling og ekspansjon både når det gjelder videre organisk vekst, og gjennom akselererende oppkjøp i de attraktive markedene vi opererer i. Vi kjenner CVC veldig godt fra tidligere, og ser frem til å dra nytte av deres bransjekompetanse, strategisk innsikt og appetitt for å spille en aktiv rolle i fremtidig markedskonsolidering. Jeg kunne ikke forestille meg en bedre eier for å støtte STARK Group fremover, legger han til.

Christoffer Sjøqvist, administrerende direktør i CVC, legger til at de har fulgt Stark Group tett i mange år, og sier at de har vært imponert over virksomheten lenge.