Daglig leder og gründer av Bygr, Guy Montuelle. Foto: Bygr/AF

AF Eiendom blant flere som investerer i Bygr

Oppstartsselskapet Bygr får flere tungvektere med på laget i videreutviklingen av selskapet. AF Eiendom, Construct Venture, Grand Invest og Innovasjon Norge bidrar med frisk kapital.

Bygr har hentet inn 10 millioner kroner i frisk kapital for videre vekst og utvikling av sin teknologi. Det bergensbaserte oppstartsselskapet tilbyr en unik plattform for bedre dialog mellom alle parter i boligprosjekter - eiendomsutvikler, total- og underentreprenører, arkitekter, leverandører og ikke minst boligkjøper.

– Selskapet har hatt en svært positiv utvikling det siste året, og vi har vokst kraftig både når det gjelder nye kunder og ansatte. At tunge aktører nå kommer inn med frisk kapital gjør det mulig for oss å fortsette den positive utviklingen av selskapet, sier daglig leder og gründer av Bygr, Guy Montuelle i en pressemelding.

Gjennom den digitale plattformen kan kjøperne av boligene gjøre alle tilvalg, som for eksempel elektriske punkter, parkett, fliser på badet og til og med flytting av vegger. Alle valg blir dokumentert, samtidig som både kjøper og selger enkelt og effektivt kan følge prosessen fra signering av kjøpskontrakt til ferdig bolig.

Blant dem som ser potensialet i teknologien er AF Eiendom, AF- og OBOS-eide Construct Venture, Grand Invest og Innovasjon Norge.

– Ambisjonen vår er at vi skal ha svært fornøyde kunder, og da må vi også satse på verktøy som legger til rette for det, sier Ole Blaauw Johansen, Porteføljedirektør i AF Eiendom i meldingen.

Eiendomsselskapet var tidlig på banen som investorer, og har hatt et tett samarbeid gjennom utvikling av løsningen.

– Derfor er det også naturlig for oss å satse videre på Bygr. Vi mener dette kan bidra å gjøre kjøpsopplevelsen langt bedre for våre kunder, og komme hele bransjen til gode, sier Johansen.