Har kjøpt opp boet i Rapp Bomek - driften starter opp igjen

I en pressemelding bekreftes det at NYE Rapp Bomek (Nord III Invest AS) har inngått endelig avtale med boet og har gjennomført kjøp avaktiva, varer, driftsmidler samt immaterielle eiendeler i Rapp Bomek som nylig gikk konkurs.

- Selskapet er nå i en restart-fase og driften starter opp igjen. Det vil være fullt fokus på å ta opp igjen kontakten med eksisterende og nye kunder og leverandører av virksomheten, heter det i en pressemelding fra de nye eierne.

Selskapets største eiere vil være Nord Kapitalforvaltning AS i Tromsø, og Acea ( Adolfsen, Carlsen Eidissen, Adolfsen) In vest AS i Bodø. Det skytes in ny egenkapital og etableres banklån for å finansiere selskapet.

- NYE R app Bomek er dermed i posisjon til å ta opp dialogen på alle avtaler med tidligere kunder av gamle Rapp Bomek og nye kunder i selskapets markeder. NYE Rapp Bomek vil fremover fortsette å levere et komplett utvalg av avanserte sikkerhetsløsninger på dør-, vindu- og tilknyttede produkter, samt service til globale olje- og gassmarkeder og til det norske bygg og anleggsmarkede t, heter det i meldingen.

Det er etablert en ny virksomhetsstyring av selskapet med treforretningsområder: Rapp Bomek Energy, Rapp Civil og Rapp Project. Disse vil ha et helhetlig ansvar fra salg til leveranse og service mot kunder og leverandører i deres respektive segmenter.

NYE Rapp Bomek vil ha 126 ansatte og hovedkontor vil videreføres i Bodø. Det vil være produksjon i Bodø og på Kapp, og det vil være prosjekt- og salgsressurser i Oslo.

Marius Stormoen er konstituert som administrerende direktør i det nye selskapet.