Mestergruppen etablerer logistikksenter og byggevarehus på Innlandet

Mestergruppen etablerer seg på Brumunddal i Ringsaker med et nytt byggevarehus og logistikksenter på 10.500 kvadratmeter under kjedekonseptet XL-BYGG. Bygget er det tidligere hovedlageret til Sødra/S-Wood.

- Vi valgte Brumunddal som lokasjon for logistikkenheten fordi det ligger riktig lokalisert i forhold til innlandsbyene, Gjøvik, Hamar og Lillehammer og vi vil kunne distribuere byggevarer fra Jessheim i sør til Vinstra i nord.

Etableringen i Innlandet skal sikre god distribusjon og tilgang til byggevarer for Mestergruppens kunder i regionen. De siste fem årene har vi hatt et godt samarbeid om lokal distribusjon med Gausdal Landhandleri, men dette samarbeidet utløper i mai 2020, og vi gjør derfor denne etableringen for å ivareta våre kunder på en god måte, sier direktør for salg og kjededrift i Mestergruppen, Kristian Reistadbakken i en pressemelding.

Målet er at vi skal starte opp før sommerferien.

- Men vi vil nok trenge hele 2020 før vi er i full drift. Vi har de siste årene utviklet over 100 byggevarehus i våre kjedekonsepter XL-BYGG, Byggtorget og Byggeriet, og har en erfaren og kompetent organisasjon som jobber med etableringen. Mestergruppen har 27 egeneide byggevarehus med over 500 ansatte i Norge, og vi vil benytte erfarent personell i oppstarten for å sikre at våre kunder får den beste kundeopplevelsen fra første dag, sier kjedeutviklingssjef i Mestergruppen, Anders Vaagan.