I 400-serien finnes det seks modeller, tre på hjul og tre på beltebånd. Alle med funksjoner som startmotor, kontrollpanel i stål og oppvarmede håndtak.

Nye snøfresere til proffbruk

Husqvarna lanserer en ny serie snøfresere til mer krevende bruk.

Ifølge en pressemelding har alle modellene funksjoner som elektrisk start, kontrollpanel i stål og oppvarmede håndtak. Sammen med elektronisk drivstoffinnsprøytning gir det holdbare og lett manøvrerbare snøfresere som tåler tungt arbeid, dag ut og dag inn.

For første gang tilbyr Husqvarna en serie snøfresere som håndterer skikkelig tøff og krevende bruk. 400-serien er spesielt designet for yrkesgrupper som trenger høypresterende snøfresere for å rydde fortau, innkjørsler og andre fellesområder. Huseiere med krevende tomter vil også kunne nyttiggjøre disse snøfreserne, som håndterer store snøfall og virkelig tung snø.

Med hydrostatiske transmisjoner og et robust kontrollpanel i stål, blir to-trinns snøfreserne i 400-serien både holdbare og enkle å håndtere, selv i ulendt terreng og ved kraftig snøfall. Den elektroniske drivstoffinnsprøytningsmotoren (EFI-teknologi) gir økt produktivitet, reduserer drivstofforbruket og utslippet.

Alle snøfreserne startes på enklest mulig måte med nøkkelstart – vri om nøkkelen og sett i gang. Innmaterhuset er justerbart, og kontrollpanelet sikrer enkel tilgang. Ett trykk med tommelen er alt som trengs for å justere mellomrommet mellom innmaterhuset og underlaget. Med hjelp av en spak endres lengden og retningen snøen kastes i.

Snøfreserne er utstyrt med kraftige LED-lyskastere for å kunne jobbe i mørket. Håndtaket er oppvarmet, og det er tatt hensyn til lydmiljøet – dette er de mest stillegående, bensindrevne snøfreserne på markedet.