Thomas Aasen, Jardar Kilsti Nordeng og Tom Erik Wiger jobber som prosjektrådgiver hos Schüco Norge.

Lanserer ny kunnskapsportal for arkitekter og byggherrer

Med den nye tjenesten, Schüco Knowledge, skal Schüco dele kunnskap om glassfasader og bygg.

Schüco International KG utvikler og selger systemløsninger i glass og metall og tilbyr også service og rådgivning til fasadeentreprenørene som fullfører produksjon og montasje. Nå lanserer de kunnskapsportalen Schüco Knowledge.

– Dette er en løsningsorientert kunnskapsplattform beregnet på arkitekter og andre aktører i fasadebransjen. Innholdet skal både inspirere, og gi løsninger på det brukeren har behov for, forteller Gøran Karlsen, daglig leder i Schüco i en pressemelding.

Målet med portalen er å gi arkitekter og rådgivere en digital plattform hvor de kan utveksle informasjon, råd og støtte fra den første ideen på skisseblokka og hele veien til produksjon og montering.

– En bruker vil kunne benytte seg av ekspertise fra flere hundre medarbeidere. Her ligger det artikler, bilder og tegningsfiler til nedlasting, samt visualiseringer og videoforklaringer. Arkitekten kan også få spesialutviklede prosjektløsninger, og enkelt få kontakt med en prosjektrådgiver for kostnadsfri veiledning, sier Karlsen.