Administrerende direktør Kari Sandberg i EBA. Foto: Sindre Sverdrup Strand

EBA sørger for lavere gjennomsnittsalder på fremtidsrettet Entreprenørdag

Entreprenørdagen 2019 ser på nye muligheter i en mer teknologisk avansert og fremtidsrettet byggenæring. Allerede i deltakerlisten blir fremtidsfokuset klart.

Når EBA inviterer til Entreprenørdagen torsdag 23. mai i år, er det med «Teknologi som muliggjører» på plakaten.

Nye teknologier har allerede stått for en dramatisk endring i hvordan man tenker om og utfører bygg, og bransjen har vist seg omstillingsdyktig i møte med en ny teknologisk hverdag.

Entreprenørdagen 2019 tar blant annet for seg den digitale transformasjonen som byggenæringen fortsatt må forberede seg på, hvordan innovative aktører i næringen har effektivisert produksjonen sin, og hvordan banebrytende byggeprosjekter viser hvilke muligheter som ligger i teknologi. Nytenking er dog ikke bare tema for konferansen. Arrangørene har også omfavnet nye impulser når arrangementet har blitt utformet.

– Vi har vært bevisste på å unngå litt slitte ord som digitalisering og bærekraft i dette arrangementet. Det samme gjelder litt for samtalene også. Mange av de som sitter på Entreprenørdagen har vært der før, og det er vi veldig glade for, men vi ønsker også at deltakerne skal få høre fra nye, fremoverlente trendsettere og unge bransjefolk som kan fortelle om hvordan de tenker, sier administrerende direktør Kari Sandberg i EBA til Byggeindustrien.

I forkant av årets Entreprenørdag har EBA gitt alle medlemsbedrifter tilbud om to plasser til konferanse og middag for unge entreprenører under 30 år.

– Vi håper dette vil føre til at bedriftene sender enda flere yngre medarbeidere, slik at vi får et desto større mangfold i diskusjonene, pausene og under middagen. Her kan vi skape et miljø både for litt eldre og de yngre entreprenørene, dette er jo tross alt entreprenørenes dag, sier Sandberg.

Siste påmeldingsfrist for Entreprenørdagen går ut 15. mai. Fristen for å benytte seg av EBAs gratistilbud for entreprenører under 30 år var 1. april, og 24 unge bransjefolk står allerede på deltakerlisten.

I skrivende stund har 80 deltakere meldt sin interesse for Entreprenørdagen.

Se hele programmet til Entreprenørdagen her.

Les mer om hvordan EBA har fridd til unge entreprenører i Byggeindustriens papirutgave 2. mai.