Mapei med flere produktnyheter på Bygg Reis Deg

– Robust og fleksibelt fasadesystem. Fugefri mikrosement for innendørs overflater. Første foliebaserte våtromsystemet med TG i Norge.

– Dette er noe av nyhetene vi presenterer på Bygg Reis Deg, forteller markedssjef i Mapei, Peter Fekete.

Markedssjef Peter Fekete i Mapei har flere nyheter å vise frem på Bygg Reis Deg 2017.

Hele byggebransjens messe begynner onsdag 18. oktober. Mapei skal vise fram nye produkter og fortelle mer om fordelene ved sine systemløsninger.

– Systemløsningene gjør byggeprosessen mye enklere for byggherrer og entreprenører, sier markedssjef i Mapei, Peter Fekete.

Funksjonelt interiør med personlig preg

Ultratop Loft er en ny mikrosement for alle innendørs overflater.

– Systemet gir betongoverflater et unikt uttrykk. Dekorpussen sparkles på i flere tynne sjikt, og kombinasjonsmulighetene er uendelige. En drøm for arkitekter og byggherrer, forteller Fekete.

Ultratop Loft gir en flere muligheter for å legge struktur og farge på alle typer overflater, enten det er gulv, vegger eller tak.

– Produktet passer utmerket i rom som krever design, som for eksempel restauranter, barer og hoteller. For de som ønsker et kontorlandskap med ekstra eksklusivt utseende vil dette produktet også fungere veldig bra. Vi har sterkt fokus på design og funksjonalitet på våre vegg- og gulvprodukter, forklarer Fekete.

Teknisk godkjent våtromssystem

Mapei har levert tusenvis av kvadratmeter med vanntettingsløsninger.

Nå presenterer Mapei en ny løsning innen vanntetting: Mapeguard WP – et foliebasert våtromssystem. Dette skal være det første med teknisk godkjenning i Norge.

– Mapeguard-systemet er enkelt, raskt og sikkert, og til bruk under keramiske fliser og naturstein, sier Fekete.

Fleksibelt fasadesystem for nordiske forhold

Også innenfor kategorien uteområder skal Mapei presentere nyheter.

Mapetherm Nordic Flex gir muligheter for blant annet buede fasader. Systemet er designet for å være sterkt, fleksibelt og støtsikkert.

– Systemets fleksible egenskaper er velegnet til både rehabilitering av eksisterende fasader og for nybygg. Avsluttende overflatebehandling er tilgjengelig i et stort antall farger som gir et flott uttrykk etter kundens ønsker, forteller Fekete.

Under Bygg Reis Deg vil Mapei også fortelle om produkter som er tilpasset konseptet grønne tak (tak som er helt eller delvis dekket av vegetasjon).

Samtidig skal Mapei markere at deres italienske eiere er 80 år samt at Mapei i Norge har vært tilstede i 40 år. Standen vil preges av en historisk fortelling om Mapeis reise i Norge.