Beredskapsøvelse 1 - KvænflågtunnelenBeredskapsøvelse - KvænflågtunnelenBeredskapsøvelse - KvænflågtunnelenBeredskapsøvelse - KvænflågtunnelenDroptest fallsikring - K11 Rådal - Nordås - FlyplassvegenVernerunde - Turveikryssing av Ytre RingveiVernerunde - Turveikryssing av Ytre RingveiBrannslukningsøvelse - E16 Rud–VøyenengaHjertestarterkurs - E16 Rud–VøyenengaDroptest fallsikring fra 3MFørstehjelpskurs - Kvilldal Tunnel og grunnarbeiderRedningsøvelse - Lysebotn IIHMS-pris 2016 - K202 GrunnarbeiderHMS-pris 2016 - K202 Grunnarbeider

Implenia Norge gjennomførte sin HMS-uke

Med en rekke HMS-aktiviteter på alle selskapets prosjekter både for egne medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere, underentreprenører og leverandører, satte Implenia nok en gang et sterkt fokus på HMS-arbeidet for å unngå skader og ulykker. 

 HMS-uka 2016 hadde fokus på to hovedområder - arbeider i høyden og fallsikring samt sprengningsarbeider.

Blant aktivitetene som ble gjennomført både på prosjekter og kontorer, var førstehjelpskurs, brannslukningskurs, kurs i bruk av hjertestartere, vernerunder, redningsøvelse på fallsikring, egenprodusert informasjonsfilm om bruk av fallsikringssele og håndtering av pilsalve.

For første gang ble Implenia Norges HMS-pris delt ut til et prosjekt, en pris som utdeles til enkeltpersoner eller prosjekter som har gjort en spesiell innsats på HMS-området. Prisen gikk til prosjektet K202 Grunnarbeider i Regjeringskvartalet.

– Vi hadde i fjor vår første HMS-uke og der registrerte vi et sterkt fokus, en god innsats, og vi fikk gode tilbakemeldinger på HMS-uka. Vi ønsker å videreutvikle en sterk HMS-kultur i Implenia, derfor er det viktig med engasjement og vilje inn mot HMS-arbeidet. Dette gjelder både våre egne ansatte, oss som ledere, våre kunder, underentreprenører og leverandører. Og det gjelder ikke bare under HMS-uka, men det gjelder også i hverdagen når vi er på jobb alle sammen, sier direktør for avdeling Norge i Implenia Norge, Petter Moe.