Sissel Helgø, styreleder Kruse SmithArild Danielsen

Bygg21 på Bygg Reis Deg: Utfordrer med produktivitet og internasjonalisering

- Ingen trenger å sette morgenkaffen i vrangstrupen, beroliger direktør Sverre Tiltnes i Bygg21, - men kaffen bør du ta sammen med oss torsdag morgen, 15. oktober, på Bygg Reis Deg. 

Da inviterer styret i Bygg21 alle som er interessert i byggenæringens konkurransekraft og fremtidige utvikling, til morgenkonferansen ”produktivitet og internasjonalisering” fra kl. 09:00 til 11:00.
- Byggenæringens konkurransekraft er tuftet på bærekraft og produktivitet. Derfor trenger vi økt effektivitet og bedre samspill i verdikjeden bygg og eiendom, sier Sissel Leire, styreleder Bygg21 og eier av Kruse Smith AS. – I dette perspektivet er næringen tjent med en uavhengig veiviser og endringsagent, som Bygg21.

Internasjonale investorer på offensiven
– Vi tenker kanskje ikke over at i dag kjøper internasjonale investorer mer næringseiendom i Oslo enn våre nasjonale investorer. Samtidig er import av bygningselementer og byggevarer femdoblet de siste tre årene. Og på norske byggeplasser er mer enn 62.000 arbeidsinnvandrere med på å holde hjulene i gang, sier Tiltnes.

– Vi er inne i en tid hvor internasjonalisering og åpne grenser skaper inspirasjon og muligheter for byggenæringens mange aktører, gitt at vi evner å utnytte handlingsrommet og utvikle byggenæringens produktivitet og bærekraft. Dette er bakteppet vi vil belyse torsdag 15. oktober, sier Bygg21-direktøren.

Tungvektere på talerstolen
Konferansen ledes av Terje Svabø som skal introdusere et skikkelig «tungvekter-lag» fra hele byggenæringens verdikjede; Direktør Inger Solberg, Innovasjon Norge, Bærekraft Norge, styreleder Øyvind Mork, Powerhouse-alliansen og adm. direktør Asplan Viak AS, forbundssekretær Steinar Krogstad, Fellesforbundet og konsernsjef Arne Giske fra Veidekke ASA som kommer til Bygg Reis Deg-konferansen med den spennende programtittelen: Involvering, kunnskap- og erfaringsdeling gir konkurransekraft til Veidekke i Skandinavia, og er bærende elementer i møte med en stadig økende konkurranse.

- Konferansen har gratis adgang, men med forhåndspåmelding til post@bygg21.no opplyser Sissel Leire og Sverre Tiltnes i Bygg 21.