Årets Radonkonferanse til Bygg Reis Deg

Årets Radonkonferanse avholdes torsdag 21 oktober på Thon Arena Hotel på Lillestrøm i forbindelse med Bygg Reis Deg 2021.

Øyvind Krogstadmo
Øyvind Krogstadmo

Arrangørene skriver at konferansen har blitt årets viktigste møteplass for nyheter, oppdatering og kunnskap innfor radon som fagområde.

- Vi gleder oss til å ønske velkommen til en interessant dag med ulike temaer og dyktige foredragsholdere, sier Øyvind Krogstadmo, leder av Norsk Radonforening (NRF) i en pressemelding.

Programmet i år omhandler både generelle temaer som radon og helse, samt arbeidet som pågår hos Direktoratet for strålevern og sikkerhet (DSA) med ny radonstrategi. I tillegg til mer konkrete saker som ny sertifiseringsordning for radontjenester og praktisk arbeid med radon i kommuner. I tillegg kommer en oppdatering fra SINTEF på nye anvisninger for plassering av radonsperrer i nybygg.

- Vi ser frem til å kunne presentere sertifiseringsordningen i sin helhet og er ganske sikker på at denne vil heve både fokus og kompetanse innenfor radon som fagområde, sier Krogstadmo i meldingen.

Her finner du hele programmet