Nye Byggmakker i Hunstad. Foto: Kesko Norge

Åpnet ny Byggmakker i Bodø

Onsdag åpnet nye Byggmakker i Hunstad i Bodø.

Det skriver Byggmakker-eier Kesko Norge i en pressemelding. Kjeden mener byggevarehuset er Norges mest bærekraftige i sitt slag.

— Det er nok av sandwich-bygg i Bodø, byen fortjener bedre og bærekraftige bygg. Vi har lagt lista høyt og valgt miljø, service og kvalitet fremfor å velge billigløsninger. Varehuset skal stå i en mannsalder der miljø og klima blir aller viktigst. Da må vi jo bygge fremtidsrettet, sier Andreas Johansen, regionleder i Byggmakker Gunvald Johansen.

Byggmakker Gunvald Johansen har investert til sammen 85 millioner kroner i det nye bygget på 3.000 kvadratmeter. Sedumtak, betongkonstruksjon, egen miljøstasjon og elbil-ladere har, ifølge pressemeldingen, gjort bygget omtrent dobbelt så dyrt som den kunne ha blitt med enklere løsninger.

­– Vi er en del av en generasjon som må tenke litt annerledes om hva som lønner seg. Dessuten satser vi på at fagfolkene våre og serviceløsningene skal gjøre investeringen vel verdt, sier Johansen.

Geir Anders Larsen er daglig leder på det nye varehuset. Larsen har 15 års erfaring i Byggmakker.

– Jeg garanterer at folk ikke skal møte småforvirra nyansatte når de kommer til oss den neste måneden. Vi har samlet A-laget på Hunstad, her får du folk med mange års erfaring, folk som er valgt på øverste hylle og som er vanvittig engasjerte. Så tror jeg folk fort vil få opp øynene for de mange nye servicetilbudene, som for eksempel miljøstasjonen, enkel innkjøring under tak, og nye betalingsløsninger som gjør det mulig å ta betaling ute i trelasthallen, sier han i pressemeldingen.