Arkitekter: Niels Torp Arkitekter
Arkitekter: Niels Torp Arkitekter

Åpner nytt leilighetshotell i Tromsø

1.februar åpner Norges et nytt leilighetshotell i hjertet av Tromsø.

Leilighetshotellet har fått navnet Skaret by Vander og består av 147 leiligheter.

Det er eiendomsaktøren Pellerin som står bak det nye hotellbygget i sentrum av Tromsø. Hotellet, som har fått navnet Skaret, er det siste bygget i Pellerinkvartalet på 17.000 kvadratmeter, som de har arbeidet med siden 2016. Pellerin har investert over 600 millioner kroner i kvartalet.

– Vi er stolte over å kunne vise frem et nytt kvartal i Tromsø hvor vi i samarbeid med Niels Torp Arkitekter og Econor som lokal entreprenør og Vander som hotelldrivere har skapt løsninger for kundene, med arkitektur og bærekraft i verdensklasse. Vi ser hvordan hotellmarkedet har beveget seg over i denne retningen og har veldig trua på at dette er et tilbud som vil bli godt tatt imot i Tromsø, sier Eirik Espejord, administrerende direktør i Pellerin i en pressemelding.

– Vi ser at stadig flere ønsker å bo i leilighet når de er på reise. Derfor var det helt naturlig for oss å lytte til markedet og etablere et moderne leilighetshotell, slik at våre besøkende kan leve mest mulig som hjemme, selv når de er på reise, sier Ole Henrik Engen hos hotelldriver Vander.