Dette gigantiske akvariet, verdens største i sitt slag, sprakk fredag. Enorme vannmengder og 1500 tropiske fisker havnet i resepsjonen på hotellet og senere ute på gaten. Foto: Annette Riedl / DP / AP / NTBGlassbiter og døde fisk ble skyllet ut på gaten foran hotellet da det enorme akvariet sprakk og ble tømt for vann.
Foto: Christoph Soeder/dpa via AP / NTBEt gigantisk akvarium i en hotellresepsjon i Berlin sprakk fredag morgen og sendte store mengder vann og tropiske fisker ut i gaten. 
Foto: Christoph Soeder / DPA / AP / NTBDette bildet er fra en video som viser noen av ødeleggelsene etter at akvariet kollapset. Foto: Instagram / TNN / DPA / AP

Gigantisk akvarium sprakk i hotellresepsjon

Et 14 meter høyt akvarium i resepsjonen på et kjent Berlin-hotell sprakk fredag morgen. Over en million liter vann og 1.500 tropiske fisker skapte kaos.

Det sylinderformede akvariet kalt AquaDom var selve juvelen i resepsjonsområdet til Radisson Blu-hotellet i den tyske hovedstaden. En gjennomsiktig glassheis førte gjestene opp gjennom akvariet.

To personer ble skadd av splinter da glassrutene ga etter. Det er ikke klart hva som skjedde. Deler av selve reisverket til sylinderakvariet står igjen, men glasset er borte og følgelig alt vannet og de fargerike fiskene.

Over hundre redningsarbeidere ble sendt til hotellet med verdens største frittstående sylindriske akvarium.

Politiet i Berlin ber folk og biler holde seg unna området, og Karl-Liebknecht-gaten er delvis avstengt på grunn av en «ekstrem» mengde vann i gaten, skriver politiet på Twitter.