Bolig- og næringsprosjektet «Locus Ensjø» har over 70 prosent forhåndssalg. Samtidig med at Selmer Eiendom legger de to siste av fire boligblokker ut for salg, har AF mottatt bestilling på byggestart. Ill. Selmer Eiendom

AF Gruppen skal bygge leilighetsprosjekt til 557 millioner på Ensjø

For ett år siden inngikk Selmer Eiendom en avtale med AF Bygg Oslo om å bygge Gladengveien 3-7 til en verdi på 557 millioner kroner eksklusive merverdiavgift. Snart settes spaden i jorden.

Prosjektet som har fått navnet «Locus Ensjø» består av 206 leiligheter fordelt på fire blokker på henholdsvis syv og åtte etasjer.

I første etasje vil det i tillegg bli butikk, næringsareal og en underliggende bod- og parkeringskjeller.

Prosjektet ligger rett i nærheten til Ensjø T-banestasjon. Planlagt ferdigstillelse er i første kvartal 2023.

- Vi er glade for at vi nå kan starte bygging. Vi opplever svært god interesse for prosjektet og får gode tilbakemeldinger fra interessenter og kjøpere. Vi har allerede solgt 70 prosent av boligene i første del av prosjektet og åpner for salg på neste byggetrinn, sier Christian August Selmer i Selmer Eiendom i en pressemelding.

Prosjektet vil erstatte en gammel bilbutikk og biloppstillingsplass som rett over sommeren rives før selve byggingen starter opp.

Selmer Eiendom og AF Bygg Oslo bestemte seg tidlig for å utvikle prosjektet sammen. Det er lagt vekt på god bokvalitet i alle leilighetene, med vannbåren varme og egen uteplass i hver bolig i form av terrasse eller balkong.

- Ved at vi som entreprenør kommer tidlig inn i utvikling av et prosjekt, kan vi sammen med eiendomsbesitter enklere identifisere risiko og muligheter i prosjektet, og håndtere disse på en bedre måte, sier Geir Flåta, konserndirektør Bygg i AF Gruppen.