Jackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdagJackon fagdag

300 trosset regnet på Jackon-fagdag

Over 300 deltakere trosset regnet for å være med på Jackons fagdag på kundesenteret deres i Fredrikstad.

Det hjalp ikke at Jackon hadde lagt opp til meksikansk fest. Da den faglige delen startet hadde man mer bruk for regnponcho enn sombrero. Allikevel så de fleste fremøtte ut til å trives.

Det faglige programmet var lagt opp fikk vært like mye innom alle de postene hvor Jackon viste frem produktene sine. I tillegg hadde NorBetong og Sto en post hver. Alle deltakerne fikk like lang tid på alle stasjonene.

- Vi har fått mye positiv omtale for innovasjon, og vi satser hele tiden på nye kreative løsninger, forteller Bengt Bøyesen i Jackon til Byggeindustrien.

- Men det hjelper ikke hvis vi ikke får formidlet det ut til kundene våre. En viktig målgruppe for oss er håndverkere, og dem er det mange av her på denne fagdagen. Her kan de ikke bare lese om produktene, men også prøve dem, legger han til.

Bøyesen forteller også at selskapet har fått mange gode tilbakemeldinger på tidligere fagdager, som har bidratt til forbedring og utvikling av produktene.